Alternativ Behandlinger

Alternativ Behandlinger

Hvad er Øre akupunktur?

Øreakupunkturens virkemåde ligner zoneterapi til forveksling. Både øre og fødder er opdelt i zoner, der repræsenterer bestemte organer eller andre kropsdele. Når noget i kroppen ikke har det godt, reflekteres denne tilstand ud til den relevante zone i øret som et ømt område. Når dette er konstateret består behandlingen i at gøre noget ved det ømme punkt, der så reflekterer tilbage til der hvor problemet er.
Øreakupunktur er særlig effektiv mod:
 Lidelser i muskler og ledsmerter
 Kroniske samt akutte skader
 Allergi
 Forkølelse
 Smerter
 Migræne og hovedpine
 Søvnproblemer
 Hormonelle lidelser
 Angst, uro, stress
 Vægttab
 Rygestop
 Forebyggende mod insektstik, holder op til 1 år
Pris pr behandling med nåle (i klinikken) 275,-
Som supplement til massage er der ingen merpris.

 

Pris for Allergi, pollen og høfeber (i klinikken) 3 behandlinger, i alt 700,-

Der betales for 3 behandlinger første gang og der aftales tid til alle behandlinger inden for en uge. Typisk kan man klare sig med 3 – 5 behandlinger inden sæsonen.
Vægttab og rygestop.
Her bruges permanåle, nåle der bliver siddende i øret op til en uge. Skulle der falde en ud inden for den uge, får du en ny sat i uden merpris. Efter en uge, vil virkningen typisk holde en uge der efter.
Gentages efter behov.
Pris pr behandling. 500,-

Vær opmærksom på at nålene alene ikke gør hele arbejdet, du skal selv have ønsket om ændringen. Nålene er et rigtig god supplement til at mildne afhængigheden og abstinenserne, så du nemmere kommer igennem.
Insektstik. En behandling. Holder op til et år.

Pris er kr. 250,-

 

Hvad er kranio sakral terapi?

Kranio sakral terapi er en blid behandlingsmetode som kan afhjælpe lidelser der belaster kroppens balance og centralnervesystem. Ved nænsomme berøringer omkring især kraniet, rygsøjlen og korsbenet kan der løsnes op i kroppens spændinger og blokeringer der hindrer bl.a. centralnervesystemet i at fungere optimalt med negative konsekvenser for både fysik og psyke.
Kranio sakral terapi udspringer fra osteopatiske behandlingsform.

Det er en god ide at have let tøj på, så som joggingbukser ol. Alt efter hvad din udfordring er, kan det være nødvendigt at komme godt omkring både lænd, baller og ben.

Af gavnlige virkninger kan nævnes bl.a.
• Migræne og hovedpine
• Angst, uro og søvnbesvær
• Svimmelhed
• Smerter i nakke, skulder, og bækken
• Muskelspændinger
• Piskesmæld
• Forhøjet blodtryk
• Gigtsmerter
• Hormonelle forstyrrelser og koncentrationsbesvær
• Bækkenløsning
Du kan allerede efter første gang mærke en ændring, men når det er tale om længerevarende og kroniske problemstillinger, må der påregnes flere behandlinger.
Pris for ca 45 minutter er 420,-

 

Hvad er Reiki healing?

Kort fortalt, henter den der udfører healingen, energi fra universet og overfører den til den der modtager healingen. Da energi er universel, kommer healeren ikke til at dræne sig selv for energi - tvært i mod.

Der kan ikke overføres negativ energi fra healeren eller omvendt.

Reiki er holistisk energi der virker på alle energiniveauer, det fysiske, det følelsesmæssige, det mentale og det spirituelle og er med til at kunne helbrede alle ubalancer lige fra forkølelse til stress eller ondt i sjælen.

Der findes to former for reiki healing - håndspålæggelse og fjernhealing. Den mest almindelige er håndspålæggelse.

Dette foregår ved at klienten ligger på en briks, fuldt påklædt, og healeren placerer nænsomt sine hænder forskellige steder på kroppen, oven på tæppet. De enkelte positioner holdes så længe healeren vurderer at der overføres energi. Dette kan mærkes på forskellige måder så som varme, prikken eller kulde. En session tager ca. 60 minutter.

Ved fjernhealing aftaler man et tidspunkt hvor klienten ligger sig ned der hjemme og så udfører healeren fjernhealing, dette kan lade sig gøre da reikihealing er universel og man ikke behøver at være fysisk til stede.

Det er klientens energilegeme der bestemmer hvor meget energi han/hun har brug for.

Reiki er som sagt en behandling med energi tilførsel på alle energiplan ( fysisk, mentalt, emotionelt og spirituelt ) Evt. ubalancer, dvs. fysiske sygdomme, undertrykte følelser mm. på disse plan vil blive bearbejdet og mange ubalancer vil helt forsvinde efter en eller få behandlinger.

Det skal dog understreges at man ikke kan helbrede alvorlige sygdomme og her opfordres klienten til at opsøge læge.

Man behøver ikke at tro på det alternative for at dette skal virke, blot man har et åbent sind.

Pris for ca 75 minutter er 450,-

 

Hvad er Access Bars®?

Access Bars® er 32 punkter på hovedet, de repræsenterer forskellige områder af dit liv. Alle disse punkter der berøres kaldes ”The Bars”.
De indeholder elektromagnetiske komponenter af alle tanker, følelser, ideer, attituder, beslutninger og overbevisninger du har haft gennem hele dit liv.
F.eks. alle tanker du har haft omkring penge, du har set, som værende vigtige, den energi er lagret i det punkt kaldet penge.
Der er Bars for healing, krop, kontrol, bevidsthed, kreativitet, power, ældning, sex og penge. 32 forskellige i alt. Hver Bar svarer til det område af dit liv, som det er navngivet.
Berør du et Bars punkt begynder du at fjerne den energi der er låst fast i det område, blot ved en let berøring. Ved den lette berøring af disse Bars vil du effektivt fjerne alt du har lagret der. Kun 5 minutters berøring kan fjerne 5.000 til 10.000 års lagret synspunkter, gamle tankemønstre og holdninger.
Pris for ca 60 minutter er 450,-