Firma Massage

Firma Massage

Som virksomhedsejer ved du godt hvor vigtigt det er at have gode og dygtige medarbejdere, der yder en indsats for firmaet.

Alle former for arbejde, om det er kontorarbejde eller hårdt fysisk arbejde, kan belaste kroppen og give skavanker, store som små.

At tilbyde massage til sine medarbejdere, som et tilbud i personalepleje, har vist sig at give mindre sygefravær og glade medarbejdere.

Tilfredse medarbejdere er en god investering i firmaets arbejdsklima og fordelene er målbare.

Alle virksomheder, også dem med få ansatte, kan med fordel investere i deres medarbejderes helbred og velbefindende. Når sygedagene nedsættes, mindskes belastningen på den enkelte medarbejder.

Ved at pleje kroppen med forskellige behandlinger, nedsættes syge fraværet og derved kan disse symptomer undgås:

Stress
Muskelspændinger
Musearm
Hovedpine
Rygproblemer
Belastnings skader

Virksomheden kan vælge at betale hele beløbet, eller der kan laves en fordeling af udgifterne, således at den ansatte selv betaler en del af beløbet. Se mere på skats hjemmeside angående dette, eller snak med firmaets bogholder. Jeg fakturerer firmaet det samlede beløb.

Typisk er der 6 personer pr gang, hver 14 dag eller 1 gang pr. måned. I booker mig for en hel dag, fra kl. 9 - 15. prisen er 250,- pr person og behandlingen varer 45 min inkl af og påklædning.

Aflysning skal ske senest 2 dage før hvis der ikke er tilmeldt 6 personer. Kontakt mig så finder vi en løsning som passer lige til Jeres firma.

Kontakt mig for mere information.