Den fantastiske ByLykke creme kan nu købes i klinikken

Bylykke Skin creme 15% økologisk råmælk 31% olier - 100 ml. Pris 219,-
Plejeprodukter baseret på store mængder aktivstoffer fra colostrum ( råmælk ) der nærer og plejer huden.

En koldrørt creme der er non-comodogen, det vil sige den ikke stopper porerne til. Velegnet til sart og medtaget hud, forebyggende og plejende mod alderstegn.
Velegnet til hele familiens special pleje. Effektiv til tør og irriteret hud, som aftersun, dag og natcreme.
Effektiv til tørre hænder og fødder. Kan bruges til hele kroppen.
Indeholder: olier som mandelolie, sheabutter og jojoba, aloevera. Indeholder ingen parfume eller æteriske olier, hvorfor den også er velegnet til allergikere og til dem der skal smøre sig ofte.
En musthave creme, der klarer de fleste hud problemer vi ofte har i familien, fra røde babynumser til kløende myggestik, skrammer, uren hud, skæg knopper, tørhed og alderstegn.
Bylykke er enkel hudpleje, hvor brugen af naturlige ingredienser og store mængder aktivstoffer gør pleje og skønhed til en og samme sag. Kan bruges i ansigtet.

Bylykke Skin lotion 15% økologisk råmælk 20% olier - 100 ml. Pris 205,-

BYLYKKE som hurtigt absorberes og giver fugt, er en lidt tyndere konsistens en cremen. Et non-comodogen produkt, det stopper ikke porerne til.

Kropspleje til almindelig, tør og sart hud. Bylykke skinlotion gør pleje mere enkel, da du efter en periode ikke behøver at smøre dig dagligt, men blot 3-4 gange om ugen.

Er din hud meget tør anbefales Bylykke skincreme - evt. blandet med en naturlig olie for at lette påsmøringen på hele kroppen.

Velegnet som aftersun og aftershave. Dag og natcreme.

ByLykke Beauty Serum er oliefri og indeholder 2,45% hyaloronsyre, som bevarer fugten i huden 10% økologisk råmælk - 35 ml. Pris 245,-
Serumen kan anvendes i øjenregionerne, ansigtet, hals og bryst. Det anbefales at bruge denne serum under ByLykke cremen, men kan også bruges alene ved en fedtet hud.
Velegnet til daglig brug.

Indeholder: 35 ml.

Colostrum complex - råmælk, er den bærende ingrediens. Videnskabeligt bevist at ingrediensen dæmper virus og styrker immuniteten.

Posted on: 26. december 2015, by :