Det starter med en beslutning

At beslutte sig for noget er det første skridt til at opnå det du gerne vil.
Når du har besluttet dig er det første skridt taget.
Det kan være lige fra at beslutte dig for at i dag bliver en dejlig dag, til din arbejdssituation, måske går du med planer om at flytte, rejse på ferie, ja alle dine drømme og ønsker.
Tager du ikke en beslutning så forbliver det lige det – drømme og ønsker.
Når beslutningen er taget så ikke fokuser så meget på “hvordan” du kommer der hen men hold dit fokus på “hvad” og forbliv der, med andre ord tag din beslutning ud fra det mål du har og hold dit fokus der.
Alt handler om vores mindset. Det du tænker – det du kan “se” for dig i din fantasi, noget du virkelig har et ønske om – et mål at komme hen til, kan omsættes til din virkelighed ved at mærke, med dine følelser, hvordan du vil have det når du er ved dit mål.
Et eksempel er hvis du har et ønske om at tabe dig, så ikke fokuser på vejen der hen og hvad der skal til, nej, fokuser på den følelse du vil have når du har opnået det, den følelse du har når du er den person der er som du vil være. Det lyder meget mystisk men det virker faktisk.
Lad vær med at tænk og fokuser på alle de strabadser du skal igennem for at komme der hen, VÆR den du ønsker, mærk inde i dit hjerte hvordan det vil være. Hold fast i det fokus og målet er nået…
Det er et skridt i retningen mod at ændre dit mindset.
Posted on: 3. oktober 2022, by :