Fri for tankemylder – ro i kroppen 30 dages Bootcamp

"Min første tanke var at skrive "kunne du tænke dig mere af dette i dit liv?" Men jeg synes det lød lidt forkert... Hvem kunne ikke tænke sig mere energi, overskud, bedre søvn, at være mere i balance og rommelig? Tja, jeg undrer mig hvis der er nogen der siger at det ønsker de ikke.....

 

Nå, spøg til side. På denne bootcamp vil du stille og rolig finde ind til dig selv, finde de metoder og det der virker for dig for at komme der hen hvor du er i harmoni, hvor du kan slippe dårlig samvittighed over for dine børn, din partner, dig selv og andre i din nærhed.

 

Det er en bootcamp hvor du lærer hvad der skal til for at du kan slappe af, trække vejret, sove bedre og vågne udhvilet og klar til en ny dag. Du lærer at blive mere tålmodig og at sætte dig selv i førersædet af dit liv.

 

Du lærer at bryde de negative tanker -og handle mønstre.

 

Du lærer at overkomme forhindringer og udfordringer og erstatter dem med nye motiverende alternativer. Du lærer at se mulighederne i stedet for begrænsningerne. 

 

I gennem 30 dage vil jeg hjælpe dig hen imod dit mål. Du vil daglig modtage små lydfile med tips og motivation. Der udover vil du ca. hver 5 dag modtage et trin af de 7 principper for mindfulness. Der vil være en Facebook gruppe hvor der kommer live Q/A med mig hvor du kan stille alle de spørgsmål der måtte dukke op under vejs.

 

Mange tænker meditation når man snakker om mindfulness og det er tildels rigtigt. Mindfulness er en tilstand du lever dit liv i, er mere nærværende og lyttende, både til dig selv og andre. Du bliver med andre ord mere bevist om dig selv og alt omkring dig. Meditation er en måde at træne sig i at komme i den tilstand.

Bootcamp proppet med indhold!

20 små motiverende lydfiler. Lige til at downloade og lytte til hver dag

7 moduler med øvelser

3 x 1 times live med mig i facebook gruppen

Facebook gruppe hvor du kan sparre med mig og andre

Arbejdsark til download

Motiverende mails med tips og ideer

Ro i hoved og krop - find dit indre barn

30 dage til dit nye jeg med ro – uden stress

Alt dette kan du opnå efter de 30 dage, men husk det er i sidste enden DIG der er eksperten i dit liv. Følger du disse trin, de råd og vejledning du får i denne bootcamp, så lover jeg at du vil være et helt andet sted efter de 30 dage. Find ind til dit indre barn – vær nysgerrig på det der sker – på dig selv og dem omkring dig. Jeg hjælper, støtter og motiverer dig på vejen, men det er dig der skal tage dig selv alvorligt og tage styringen – du er unik – der er kun en af dig – HUSK DET

Og nu tænker du nok… “Hvad mon det koster?”

DU FÅR HELE BOOTCAMPEN MED ALT DET FANTASTISKE INDHOLD TIL……..

KUN 95,- 

  • 20 motiverende lydfiler – lige til at downloade
  • Facebook gruppe med andre hvor der kan stilles spørgsmål
  • 3 x 1 time Q/A med mig live i facebook gruppen
  • 7 moduler med øvelser
  • Motiverende mails
  • Arbejdsark til download

køb din plads her

close

TILMELD DIG OG MODTAGE SKEMA TIL KOSTÆNDRING

Du tilmelder dig nyhedsbrev og kan til enhver tid framelde.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.