Kan man få det værre ved yoga og mindfulness?

Yoga og mindfulness har i allerhøjeste grad en effekt både på din krop og på dit sind. Nogle vil måske føle en forværring af sin situation i starten. Det kan være gener som: hovedpine, kvalme, svimmelhed, men også rent psykisk kan man føle sig trist, ked af det, vred og udmattet.

Årsagen til dette er at ved yoga og mindfulness kommer du i kontakt med kroppen og de følelser der er her og nu. For nogle der har stress, er deprimeret eller har andre udfordringer, kan dette virke meget overvældende og skræmmende. Det er ikke fordi det er en forværring af din situation men et tegn på at der bliver løsnet op for de psykiske og fysiske spændinger der sidder i krop og sind.

Det der er det vigtigste er at mærke hvordan du har det, og det er i dette det ligger, som sagt, du kommer tættere på dig selv og dine følelser, du kommer mere ned i kroppen og ikke kun i hovedet, og her er det så du virkelig kommer til at føle hvordan du har det. Det kan virke meget skræmmende for enkelte, men se det som et skridt på vejen mod healing af dig selv.

Husk bare på at du skal ikke tvinge kroppen og sindet til at gøre noget. Får du det skidt under yoga timen, så læg eller sæt dig ned og bare vær, ja, man kan faktisk komme til yoga og mindfulness og bare være, uden at skulle præstere noget.

Namaste

Cate

 

Posted on: 26. september 2019, by :