Om

For snart 31 år siden, valgte jeg at flytte fra det nordligste Norge, nærmere bestemt Hammerfest i Finnmark, til Danmark, dette har jeg da aldrig fortrut, jo, indrømmer, at en gang imellem savner jeg de store vidder og fjeldene, men Danmark er nu ikke så meget forskellig fra Norge.

Jeg er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør fra Dansk Fysiurgisk Massageskole, Aalborg.
Der udover er jeg uddannet kosmetolog, Reiki Healer og NLP Business coach og har arbejdet inden for Spa og Wellness branchen i over 15 år.

Jeg er løbende på kursus for at holde mig opdateret med hvad der sker og for at kunne yde den allerbedste behandling til dig.

Jeg har gennem årene prøvet lidt af hvert inden for arbejdsmarkedet og den erfaring og viden jeg har med i min bagage kommer mine klienter til gode.

For mig er det vigtig at du er i centrum, det er dig og dine behov der bliver lyttet til. Jeg kigger på det hele menneske og i samråd med dig finder vi den behandling der opfylder dine ønsker.

Jeg ved hvor vigtigt det er at være i balance, at krop og sjæl er i harmoni. Jeg har selv haft stress og depression i mit liv og ved hvad det drejer sig om. Jeg ser det som min mission at kunne hjælpe dig, om det er stress, søvnproblemer, hudproblemer, en kold skulder, piskesmæld eller muskelsmerter. Eller har brug for inspiration til at ændre din livsstil. Kontakt mig og hør hvad jeg kan hjælpe dig med.

2001 Kosmetolog

2009 Reiki 1, 2, 3

2013 NLP Business Practitioner

2014 Fysiurgisk massageterapeaut

2015 Triggerpunkter, Neuromuskulær teknik

2015 Bars behandler

2015 Dysfunktion migræne/hovedpine-behandling med osteopatiske teknikker

2016 Kostvejleder og sundhedscoach

2017 Øreakupunktur

2017 KST 1 + 2

2018 Mindfulnessinstruktør

2019 DGI yogainstruktør