Om

For snart 34 år siden, valgte jeg at flytte fra det nordligste Norge, nærmere bestemt Hammerfest i Finnmark, til Danmark, dette har jeg da aldrig fortrudt, jo, indrømmer, at en gang imellem savner jeg de store vidder og fjeldene, men Danmark er nu ikke så meget forskellig fra Norge.

Jeg er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør fra Dansk Fysiurgisk Massageskole, Aalborg.
Der udover er jeg uddannet kosmetolog, Reiki Healer og NLP Business coach og har arbejdet inden for Spa og Wellness branchen i snart 20 år.

Jeg er løbende på kursus for at holde mig opdateret med hvad der sker og for at kunne yde den allerbedste behandling til dig.

Jeg har gennem årene prøvet lidt af hvert inden for arbejdsmarkedet og den erfaring og viden jeg har med i min bagage kommer mine klienter til gode.

For mig er det vigtig at du er i centrum, det er dig og dine behov der bliver lyttet til. Jeg kigger på det hele menneske og i samråd med dig finder vi den behandling der opfylder dine ønsker.

Jeg ved hvor vigtigt det er at være i balance, at krop og sind er i harmoni. Jeg har selv haft stress og depression i mit liv og ved hvad det drejer sig om.

Jeg ser det som min mission at kunne hjælpe dig, om det er stress, søvnproblemer, en kold skulder, piskesmæld eller muskelsmerter. Jeg tror på at hele mennesket hænger sammen, kroppen husker, så alt hvad vi har oplevet gennem livet, det kan være traumer og andre begivenheder, sætter sig til spændinger og udfordringer i kroppen. Jeg bruger yoga og vejtrækningen til at finde ind til kroppen og til at du kan komme til at mærke dig selv igen.

Kontakt mig og hør hvad jeg kan hjælpe dig med.

2001 Kosmetolog

2009 Reiki 1, 2, 3

2013 NLP Business Practitioner

2014 Fysiurgisk massageterapeaut

2015 Triggerpunkter, Neuromuskulær teknik

2015 Bars behandler

2015 Dysfunktion migræne/hovedpine-behandling med osteopatiske teknikker

2016 Kostvejleder og sundhedscoach

2017 Øreakupunktur

2017 KST 1 + 2

2018 Mindfulnessinstruktør

2019 DGI yogainstruktør

2022 Yin Yoga ved Center for yoga og mindfulness, Skørping

close

TILMELD DIG OG MODTAGE

TIP TIL EN MINDFUL HVERDAG + TAKNEMMELIGHEDSDAGBOG

Du tilmelder dig nyhedsbrev og kan til enhver tid framelde.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.