Velkommen!

Hvor er det dejligt at du gerne vil være med her.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrev kan du glæde dig til at modtage relevant info, nyheder og gode tilbud. Jeg håber du får fornøjelse af at være med her, husk du kan til enhver tid afmelde lister.

Scrol ned og hent dine gaver.

De bedste hilsner fra Cate

Lær om mindfulness

At være mindful lyder måske lidt højtflyvende og det kan være lidt svært at praktisere. Det betyder på godt dansk, at være til stede. Her kan du hente en tjekliste med gode øvelser og tips til hvordan du kan træne i at være til stede og at være mere opmærksom, både på dine omgivelser og dig selv. Du vil opdage at med øvelse vil du få mere ro og blive mindre stresset, med andre ord der kommer mere ro i dit hovedet og du opnår mere og får mere energi.

Når du nu er her kan du lige tage et kig på de kurser jeg tilbyder inden for mindfulness. Kurset Mindfulness for begyndere er en trin for trin guide hvor du stille og rolig får basisviden og klarhed i hvad du kan gøre for at opnå en mere stressfri hverdag. Husk at lytte til dig selv og hvad der føles godt for dig. Du kan læse meget mere ved at trykke på knappen her under.

Taknemmelighed

Download taknemmelighedsdagbog her under. Du kan printe et ark til hver dag. Der kan du hver dag skrive ned tre ting der i løbet af dagen har haft betydning for dig.

Der er sat plads af så du kan skrive dit mål, altså det ønskede udfald, og plads til at skrive dit mantra.

Et mantra er en bekræftelse du siger til dig selv flere gange i løbet af dagen,

eksempel:  Jeg har en lethed i kroppen, er fri for smerter og fyldt med energi og overskud. Find et godt mantra som føles rigtig for dig.

Læs mere om onlinekurs

Tips til en mindful hverdag

Taknemmelighedsdagbog

close

TILMELD DIG OG MODTAGE

TIP TIL EN MINDFUL HVERDAG + TAKNEMMELIGHEDSDAGBOG

Du tilmelder dig nyhedsbrev og kan til enhver tid framelde.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.