Yin Yoga og Mindfulness

Yin Yoga og Mindfulness

Som noget nyt tilbyder jeg (fra uge 33) 8 ugers Yin yoga i Tårs.

Jeg har omkring 20 års erfaring inden for massage og smertebehandling, er uddannet yoga og mindfulnessinstruktør og har set hvor stor god effekt Yin yoga og mindfulness har på krop og sind.

På kurset vil du lære at blive mere kropsbevist, at lytte til din krop og de signaler den sender så du undgår at blive stresset. Du lærer at blive mere rommelig, tålmodig og mere nærværende.  Har du kropslige udfordringer så som smerter, vil du opleve at de bliver mindre og du lærer at være med det der er.

Måske har du bare brug for at skru tempoet ned eller gøre noget godt for dig selv. Uanset hvad du kommer med er der plads til alle.

Alle stillinger foregår nede på gulvet hvor jeg guider dig ind i stillingerne. Der bliver brugt blokke, yoga pøller og tæpper til at støtte din krop. Jeg hjælper dig til at holde fokus på din vejrtrækning, din krop og at være i nuet. Du vil efter vær lektion opleve en dyb afslapning både i din krop og dit sind. Kroppen bliver helt afspændt da de lange stræk arbejder på dit bindevæv.

Der er kun 8 pladser da jeg ønsker at det skal være et lille intimt hold hvor du har lov til bare at være og føle dig tryg. Jeg er der til at hjælpe og støtte.

Prisen for de 8 gange er 895,-

Hvad er Yin yoga?

Yin yoga bliver ofte kaldt Den stille praksis

Yin yoga er en stille, meditativ yoga form, hvor hver stilling typisk holdes i 3-7 minutter. Mange af os er vant til at lave mere yang (aktiv) yogaformer som fx. Hatha og Vinyasa, som styrker og smidiggør musklerne.

Umiddelbart kan Yin yoga virke meget enkelt – man skal “bare” ligge stille i stillingerne i nogle minutter. Men effekten af disse lange stræk/hold kan være med til at skabe mærkbar forandring i både krop og sind. Yin yoga bygger på taoistisk filosofi og viden om meredianerne, som man også kan kalde kroppens energibaner. Traditionel kinesisk medicin (TCM) og merediansystemet er nogle af nøgleelementerne i Yin yoga, hvor man arbejder på livsenergien, kaldet qi (udtales chi), til at flyde frit for derigennem at skabe balance i kroppen.

Med Yin yoga har du mulighed for at frigøre dybe spændinger i den fysiske krop, samt frigøre stagneret eller blokeret energi, både følelsesmæssigt og mentalt.

Reserver din plads

Du kan allerede nu reservere din plads for at sikre dig du kommer med.

Vær opmærksom på, at du ikke er sikret en plads før du har betalt. Betalingen er bindende, du kan dog sælge din plads videre, husk at informerer herom. Bliver kurset aflyst, får du selvfølgelig alle dine penge retur.
close

TILMELD DIG OG MODTAGE

TIP TIL EN MINDFUL HVERDAG + TAKNEMMELIGHEDSDAGBOG

Du tilmelder dig nyhedsbrev og kan til enhver tid framelde.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.